Öppnis och tröttis!

I morse gick vi, efter en promenad, och lämnade Lizzie hos Carin och sen gick vi vidare till öppna förskolan. Trevligt att vara där, även om Marie inte mådde så bra och blev hemma.. *stackarn*
 
Emilio hade superkul, kröp omkring, lekte och kikade på de större barnen. Sångstunden var väldigt uppskattad, det märks att det var ett tag sen man var där. Jag får börja gå lite oftare igen. 
 
Vi åt lunch och Emilio var jättetrött, han sov ingenting på förmiddagen (vi håller på att testa att bara sova en gång/dag), men fortsatte leka lite medan jag fikade och pratade med pedeagogerna.
 
Klär på honom för att gå hem, hinner bara sätta honom i vagnen och fälla ner ryggen innan han somnade. Sötnosen då! Han vaknade inte ens när jag bar upp honom, klädde av alla kläder, eller när jag drog av en sån där halsduk man drar över huvudet. Snacka om trött!
 
Jag har dessutom varit sååå sjuuukt trött idag, usch va jobbigt det är när man känner sig så. Men men. Vad gör man inte för lilla pyret. 
 
Älsklingen kom hem en snabbis efter jobbet och stack sen iväg till gymmet. Middagen stod och väntade tills han kom hem. Grillad kyckling i ugn, broccoli, ris, sås och grönsaker. Mums! Emilio stal all broccoli som vanligt! Hihi! Filmade till och med när han knyckte broccolin ur kastrullen på bordet, kall så klart ;)
 
Nu är Emilio nattad för ett tag sen och Robban är iväg och handlar mjölk, ska (försöka) se en film tillsammans och ha lite myskväll, det är ju trots allt lill-lördag ;)
 
  
  
 

Kommentera här: