Spinning

Idag var jag och lillen på Babycafé på öppna förskolan vid 10-tiden, satt och snacka massor med Marie och Jennifer, sen hade vi sista babymassagen idag oxå. 

Kom (gick superfort i ösregn) hem och gav lillen mat, väntade in Robban och sen åkte jag och hämtade upp Marie för ett pass "prova-på spinning". Usch och fy! Jag är totalt j*vla otränad. Haha! Jag höll bokstavligen på att dö!! 

Snacka om intensivpass efter man i stort sett legat i ide i ett år eller så.. Haha!
Marie verkade oxå rätt slut ;) Men men, vi grejade det iaf. Cyklade konstant under hela passet, förstår inte hur man orkar följa hela "schemat", sitta, stå, luta sig framåt i omgångar. Undrar hur jag kommer må i morgon!! :P

Vi ska iaf börja träna nu, funderar på att testa "GymMix" som ligger här i närheten :)

Bumbo

Idag har jag köpt en stol till lillen, en orange bumbostol. Han sitter kanonbra i den :)
Såhär ser den ut, men vi har bord till den oxå :)

Sack'n Seat

Jag funderar på att skaffa en sånhär:
Nu kan man alltid ha en barnstol tillhands på resan, hos vännerna, på restaurangen eller caféet.
Sack ´n Seat är barnstolen som tas med i en liten påse.
Förvandlas från påse till stol på bara några sekunder - och lika snabbt tillbaka igen! Den tar knappt någon plats och väger inte mer än 80 gram. Med ett enkelt och snabbt handgrepp fälls Sack´n Seat ut ur sin inbyggda skyddspåse, träs över och fästs vid en vanlig stol och blir då en ren, bekväm och säker barnstol.
Sack ´n Seat kan användas från ca 6 månader, eller då barnet kan sitta själv, upp till ca 2 år. Den passar i stort sett alla stolar och barnen sitter säkert och tryggt, utan att det blir krångligt att sätta eller lyfta ur barnet. Genom att spänna olika band anpassas stolen enkelt för att passa barnet och ge en säker och bekväm sits.
Tvättas i maskin på 30 grader. Den är tillverkad i bomull och polyester och anpassad till EU-standard. Perfekt att ha med på resan! (Taget från Pappaprylar)

Vad tror ni om den?