Men snälla nån..

Ni som har följt min blogg de senaste 2 åren vet att jag tidigare skrivit om både mitt och Robbans ex. 
Båda tycks ju ha problem. 
Robbans ex skulle man kunna kalla paranoid. Herregud!
Jag har inte skrivit nåt här om vad hon håller på med för jag ville inte falla lika lågt som hon, men jag orkar inte längre. Så jag hamnar väl nu i hennes barnastadie.
 
2 år har gått sen jag och Robban blev ett par men det räcker inte för hans föredetting. Hon ger sig inte. 
 
Mitt ex har baktalat och snackat om Robbans ex (ja, våra ex har kontakt), bland annat har han berättat att Robbans ex har sagt att hon ska göra ALLT för att förstöra mellan oss. (Sen en hel del annat smått och gott.) Han (mitt ex alltså, jag kallar honom J) har dessutom (enligt Robbans ex, som jag kallar M) haft mobilen på medans M har lyssnat i andra änden när J har frågat oss frågor om M. Men det blånekar ju såklart J till och säger då: "Ja, men ni vet ju hur M är, hon ljuger ju bara." Sen skriver M till Robban att HAN verkar ha svårt att glömma henne! Haha! Undrar vem som inte ger upp! M frågar tydligen hela tiden om mig och Robban!
 
Men för att återgå till det vesentliga just nu:
M har en blogg som jag kikar i då och då (vilket hon refererar över som att jag är avundsjuk på henne *asg*), min vän Marie har kommenterat den och då skriver M ut att JAG ligger bakom. Men snälla, Marie är tillräckligt gammal för att föra sin egna talan, och göra egna val i sitt liv. Jag säger inte till henne vad hon ska säga eller göra. Shit, snacka om att ha problem!
 
Jag har inte skrivit eller kommenterat i M´s överhuvudtaget, inte heller bett nån annan göra det. Snacka om att hon verkar paranoid.
 
Sen vilket jag inte förstår, så har hon skrivit i sin blogg att jag har sabbat för två personer, vet inte om hon kanske menar henne och dottern, eller hon och mitt ex, eller vem det nu är. Men för att klargöra så stal inte jag Robban från någon, han kom självmant, sen om jag inte missminner mig så var det faktiskt hans ex som drog.
 
Denna människa är inte direkt trevlig, men hon har gjort några tappra försök till att låtsas vara vän med mig. 
 
Vad ska man göra åt en sån här människa? Jag lever iaf mitt liv och har det bra. Jag, min kille, vår son, Simon och Lizzie (=alltså hela familjen) har det jättebra! Jag bryr mig inte om våra ex överhuvudtaget men jag blir förbannad när jag blir drabbad av att dennes blogg blir kommenterad!
 
Nä usch på egoistiska personer som tror att världen kretsar runt dem!
 
 
 

Fel av mig..

I mitt tidigare inlägg frågade jag vart sommaren hade gömt sig.
Nu kom den fram. Yay!
Jag och Robban har precis kommit hem från Veddesta, vi handlade på öb och willys, svisch sa det så försvann typ 1000:-. ;)
 
Strålande solsken har vi nu iaf ;)

Vart är sommaren?

Usch vilken tråkig sommar vi har. Inte ett dugg rolig är den.
Satt precis och kollade på sistaminuten-resor, det fanns en resa till Kroatien i 7 dagar för ca 2500:-/person. Åhh har sån god lust att ta den. Nästan gratis ju.. 
Lillen åker ju gratis tills han är 2 år så det hade ju varit perfekt.
Älsklingen undrade då hur vi skulle hinna fixa pass.. hm.. Bra fråga.
Synd. Jaja, får väl hitta på nåt annat kul. Robban har semester nu iaf :)
 
Hoppas ni har en bra lördag trots skitvädret (här iaf).