Härliga dag!

Lillen sov hela natten i sin säng i natt, så jag vaknade någolunda utvilad vid 7. Emilio låg åt helt fel håll i sängen, haha! Jag fattar inte hur barn lyckas att vända sig helt.
 
Simon kom in och sa hejdå eftersom han skulle till fritids, jag och lillen låg kvar en stund och sen gick vi oxå upp.
Gjorde oss klara, lämnade Lizzie hos Carin (hundvakten) och hämtade upp Marie och Nathalie. 
Vi tog en sväng till Bromma Blocks och kikade omkring lite. Blev en fika på Waynes oxå. Träffade även Michaela, en tjej som oxå nyligen fått barn (gjorde i ordning hennes blogg förut oxå), jättetrevlig tjej och en fin liten dotter hade hon dessutom!
 
Kom hem och fixade middag. Sen blev det en härlig promenad med Marie, vi hittade en gunga, ser ut som ett uppochnervänt V som man sitter på och "hoppar", svårt att förklara men vi var tvungna att testa och hade skitkul! Haha! Gick vidare och såg en bajskorvliknande sak på marken, vi var lite oense om vad det igentligen var men till slut hittade vi likadana, så nu är det bekräftat! Bajskorvar kan växa på "träd"! Hahahahhahaaa!
 
 
Jag hade lämnat Emilio hemma så jag hade bara Lizzie med mig och Marie hade Nathalie. Hon blev ledsen och Marie fick bära henne, men så la hon ner henne i vagnen och såg inte vad jag gjorde..
Jag hittade en liten minigroda som jag plockade upp och visade Marie, varpå hon gallskriker och ger mig en mördarblick som heter duga! Hahaahaha! Jag skrattade halva vägen hem sen! *asg*
 

Avslöjandet

Nu kan jag äntligen dela med mig av vad vi gjorde för renovering här hemma.
Det var ju såklart Simon's rum det handlade om eftersom jag inte ville avslöja tidigare, men nu är han hemma och har sett sitt rum. Han blev jätteglad över sitt fina nya rum :)
 
Klicka på bilderna för att se de större:
 
  
 
Det vi har köpt nytt (från ikea) är bäddsoffan, lamporna på väggen, väggklockan, skrivbordet och gardinerna (och lite småsaker)..
Sen har vi rensat hela rummet och målat om.
 
Nu har han ett bra ungdomsrum och är nöjd! :)