Pappa på besök!

Natten till torsdagen kom pappa och Fia hit. Jag stannade uppe för att kunna släppa in dom i lägenheten.
Igår morse gick vi upp och tog det lugnt, sen tog vi pappas bil in till stan. När vi parkerade i hötorgsgaraget mäskte vi att bilen lät konstigt. Den hade börjat koka! Skoj! *inte*

Käkade lunch på min morbrors restaurang Bolero som ligger på Klarabergsgatan. *mums*

Sen var pappa tvungen att hitta en ny termostat till bilen så vi kunde åka hem, inte så kul att ha bilen stående i ett garage och ticka pengar à 70:-/timmen..

Han tog taxi till Täby fram och tillbaka för termostaten och sen började han meka bil..
Han fixade det till slut iaf! *duktig pappa*

Kom hem och fixade tacopaj till middag.. Sen kom det besök på kvällen. Huset fullt! ;)
 
Edit: Jag försökte mig dessutom på att vaxa pappas rygg, men det gick ju inte så bra! Hahahahaa! Ett drag och han försöker springa iväg, skrikandes ;)
 

Oj oj oj!

Här händer det grejjer!!

Jag menar ju såklart med Emilio <3

Han har alltid haft svårt att vara utan tutte och vill inte ta flaskan.

Vi testade tipset om att ha bröstmjölk i flaska till maten i stället för vatten och det fungerade rätt bra igår. I morse gav jag gröt, en ny dessutom, denna gången med smaken äpple + päron och den var omtyckt. Till gröten fick han bröstmjölk i flaska och han tog den faktiskt!

Han har inte ätit nån annan mat idag då han sov på dagen rätt sent och vaknade när vi skulle gå på babysim. Men efter babysimmet gick vi hem. Han var helt slut men ville vara uppe och leka. Vi lekte och Robban kom hem, vi (vuxna) åt middag och sen skulle jag natta en trött liten kille.

Lägger mig i sängen med honom, ammar, han äter tills han är klar, precis som vanligt. Men här kommer nyheten: Han släppte tutten och började gnälla och ha sig. Jag ger honom nappen som låg i sängen (han tar ju knappt napp men leker gärna med den) och han tar den, börjar snutta och somnar! Kvar låg en stirrande, chockande mamma.. Haha! Oj oj oj! Framsteg :)

Denna vecka!

Igår var mitt sista pass på jobbet. Nu har jag jobbat på mitt gamla schema i 3 veckor och då har Robban varit hemma med Emilio. 
Det kändes skönt att jobba men samtidigt saknade jag min lilla prins nåt så otroligt!
Nu ska jag vara hemma och hoppa in ibland vid behov.
 
Den här veckan är det full rulle. Idag är det babysim, ska försöka ta mig till öppna förskolan i morgon eller på onsdag, min kollega Sanna ska komma och hälsa på, natten till torsdag kommer pappa och Fia som ska bo här till söndagen, torsdag kanske vi ska till nåt köpcentrum, fredag har vi bvc-besök, lördag namngivningssceremoni och sen ska jag/vi hinna handla till den..
 
Full rulle med andra ord. På söndag lär jag väl vara helt slut. Haha! Jag fyller ju dessutom år helgen efter men vi får se vad vi gör då.. Blir nog bara lugnt..
 
Robban har sagt att jag inte ska boka upp nåt helgen den 14e.. Undrar vad han har planerat.. Hm..
 
När jag var på jobbet i lördags gjorde Robban och lillen en teckning till mig. Hans första teckning! Åh va fin den var! :)