Ultraljud

Igår var vi på Ultraljud, innan det åkte vi förbi Jakobsberg så Robban kunde byta sin bankdosa, passade på att köpa med oss en kaffe, eller ja.. Till mig blev det en Chai Latte :)
Killen i kassan tyckte jag såg så "rund och go" ut så jag fick en blomma oxå :) Han sa att det var från Robban, att han hade betalat den i smyg :P Hihi!Tog med oss kaffet iaf och åkte till Karolinska sjukhuset, kändes jättespännande att få se bebben! Det har ju sparkats hit och dit ett tag nu :)

Kommer in och jag är som vanligt superkissnödig så jag sprang till kassan och sa: "hej, får jag kissa?" Haha! Hon kollade upp vad jag var där för och pekade åt sidan med ett leende och sa: "var så god." :P 

Kommer in och barnmorskan undersöker och kollar så allt såg rätt till, allt var kanon, fina händer och fötter, ryggraden såg jättebra ut, huvud och hjärta likaså. Hon undrade om vi ville veta/fråga något mer och då sa vi båda: "Kön!" Haha! Hon började kolla ner mot magen och säger: "Ja, det ser ut som en pojke." Hon går från ett annat håll och då såg vi oxå det skitstora beviset och hon säger: "Ja, det är verkligen en pojke." Så flinar hon lite.. Haha! Att vi till och med såg den "lilla" knoppen, oj oj oj.. Haha!

VI SKA FÅ EN SON!! ÅHH! VA UNDERBART!! Jag visste det, kände det på mig.. Men Robban var helt bombsäker att det var en tjej! Hihi! 

Vink vink!              Profil/En hand :)          Suger på handen          Hm.. Ja..


Nu känns det helt sjukt, vi ska få en son.. Jag har upprepat det såå många gånger. Hihi! Helt otroligt.
Kom hem och Simon fick veta, han blev lättad, vill inte ha fler systrar nu :P 
Ringe min bror oxå som blev jätteglad och sa: "HAHAHA! Jag visste det!" Min mormor skrek rakt ut i telefonen oxå! Hihihi! Skoj! :P
1 Mina:

skriven

Grattis. :-)

2 Samona:

skriven

Tack :)

3 Johanna - Mamma till Sami:

skriven

Grattis !!! :D

4 Samona:

skriven

Tack :D

Kommentera här: