Näs-spolning

Jag följde Martinas råd med att spola näsan. Gjorde det igår kväll första gången. Haha! Vadå kallsup?!
Men det funkade faktiskt, sov hela natten utan att vakna av att jag inte kunde andas :P
Tack för tipset! :)

Jobbar idag, slutar kl 20.30, sen är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. På onsdag är det inskrivning på MVC i jakobsberg, hoppas verkligen att allt står rätt till.. Jaja, det är väl bara att vänta och se, man kan ju inte göra så mycket mer.. 

I natt drömde jag att vi bodde i ett hus, en enplansvilla med uteplats. Härligt, tråkigt att vakna upp i lägenheten bara.. :P

Just ja, Lizzie fick ingen mat alls igår och i morse ställde Robban fram maten och Lizzie går fram och försöker putta den så den skulle välta, jag gick förbi och röt till och sen gick jag igen. 2 sekunder senare åt hon upp maten :)
Hoppas bara hon fortsätter äta nu, inte bara en gång.. :S
Annars blir det ett besök hos veterinären tror jag, hon äter ju visserligen godis om hon får (fick en när hon ätit upp maten nu på morgonen).

Ganska kul att de sista dagarna har min besökslista varit över 100/dag. Annars brukar det ligga runt 50-60/dag.. Men 112, 142, 124 st de sista dagarna har ju varit skoj :)
Duktiga ni är! <3


Hundj*#%l!!

Vet inte vad som hänt med Lizzie, kanske vet hon om att Windie har gått bort eller så är hon bara fördjävlig för tillfället. Hon äter inte sin mat! Det har krånglats länge nu och om hon inte får smula ner hela golvet med torrfoder (som i natt) så vill hon inte äta. Hon går bara upp på natten och äter, oftast får hon ingen mat på natten alls eftersom hon ska äta när hon får maten.
Normalt sett brukar hon ha torrfoder framme hela dagen och får färskfoder (som hon oftast älskar) 2 gånger/dag.
Det har alltid fungerat bra, både för henne och hennes mage. Nu va det en dag hon inte åt alls, igår åt hon bara frukost och i morse välte hon skålen i protest. Då plockade vi bort allt och dammsög upp hennes mat efter nattens bravader. 

Undrar när vi ska ge henne mat igen, hon åt ju i natt.. Funderar på att låta bli att ge middag och sen ge henne i morgon bitti, då borde hon äta! En hund svälter ju inte sig själv. Eller?

Snacka om kluven! Usch.. 

Om vi skulle "låna" in en annan hund och ge mat samtidigt så kastar hon i sig sin mat så den andra inte ska hinna ta den.. Vad är det som är fel med henne?! Jag vet att hon borde löpa snart.. Kan det vara det?

Någon som har tips får gärna lämna förslag till mig.. Hoppas ingen misstolkar rubriken, jag älskar min lilla vovve men just nu är hon en "bitch"!!

Tuttar :P

Fick en kommentar av Robban nyss! Hahahahaaa!

"Det finns bröst (små-lagom) och sen har man tuttar (normala), men du har ju förfan PATTAR!!" Hahaha! Jaa, det är ju tur att jag inte har några raggsockor! :P

Hahahaa!