Så less...

..på mitt ex som aldrig slutar..
Han fortsätter skicka sms ang Lizzie som vi då köpte tillsammans. Vi gjorde upp att eftersom han inte kunde ta henne så fick jag henne mot att han inte behövde betala försäkringen som kom då han fortfarande hade del i henne..
Han skulle få ha henne och träffa henne så länge han va trevlig och kunde bete sig som folk. Det kunde han ju inte och då blev det så att han inte fick träffa henne.
Nu håller han på och gnäller om pengar, pengar och pengar när allt redan är klart. Vad fattar han inte? Orkar inte hålla på. Dessutom anklagar han mig för otrohet, vilket jag vet inte är sant. Men skit samma. Han får tro vad han vill.
Jag har sagt att han kan få träffa Lizzie med mig och min kille men att han inte får ta med sig henne, det va ingen bra idé tydligen. Han snackar skit och smutskastar min kille och ÄNDÅ försöker jag vara snäll och gå med på att han får träffa henne.
Han säger att han och hans familj och vänner litade på mig osv, alla skrattar åt mig eller vad det nu är. Skrattar bäst som skrattar sist! :P Nej men jag skiter i det, tyvärr är det han själv som sätter sig i en konstig sits.
~
Jag försöker komma på lösningar och få ta massa skit. Jag smutskastar inte honom eller hans nya tjej.
Alla "bevis" på att Lizzie är min finns, sms, mail osv.. Men han kan tydligen inte stå för vad han har sagt eller gjort.
Men vänta, kanske det är så att man "ger" bort något till någon och drygt ett halvår senare ska man ha betalt? Nej, så fungerar det inte riktigt.
~
Jag orkar inte diskutera med någon som inte är mogen nog att kunna föra en diskussion, tyvärr. Nu är det som det är. Alla får tycka vad dom vill.
~
Sen säger han att han inte tycker om att min kille tar hand om Lizzie, men vad gör det? Jag bestämmer väl vad jag vill ang min hund? "Jag hatar att Robban tar hand om hunden JAG har betalat" fick jag i sms, men hallå, VI betalade henne och har gjort upp allt! Pengar igen! Slutsnackat!
~
Jag är lycklig och har aldrig mått så bra som jag gör idag. Planerar inför framtiden och allt rullar på i en helt fantastisk riktning. Inget kan sabba för mig.
Dela
~
Njuter i solen... Fina <3