Turkiet

Här sitter jag på min balkong i Alanya, Turkiet.. Solen skiner och det är ca 45 grader varmt. Idag är det en vecka sen jag åkte och det känns som att man inte hann landa hemma innan man skulle väg igen.
Jag är här med min brukare's familj och vi är 3 assistenter som jobbar. En vecka kvar... Hm.. Många är avundsjuka över att åka iväg utomlands med jobbet men nu vill jag hem.. Inte för att det är tråkigt här men jag saknar min älskade prins där hemma och min lilla vovve, som förövrigt inte mådde bra hos hundvakten. Tråkigt men vad kan man göra när man har en liten "mamma-gris". Robban hämtade henne där och nu äter hon, leker och verkar vara mycket piggare.. Skönt.
~
Här har det varit Turkiskt bad, många soltimmar och en del shopping. Hittade ett jättetrevligt par på hotellet jag bor på, ägarna trodde att vi var syskon och vi fick en chock när vi såg varandra! Herregud! En kopia! Haha! Vi är så lika och dom är så trevliga båda två, svenskar dessutom! Shit, helt sjukt. Bilder kommer sen när jag har kommit hem.
~
Jag har bränt mig för första gången på flera år, så nu flagar jag i ansiktet, mest pannan. Ser ju lite roligt ut :P
~
Har varit uppe i bergen vid stranden och fotograferats oxå, blev rätt nöjd med bilderna faktiskt..
~
Nä, nu ska jag kolla om älsklingen har vaknat så vi kan säga hej på skype. Ha det bäst! :)
~