Erotikmässan..

..åkte jag, Johannes, Marie och Jocke till idag. Skoj :)Sen stack vi till min mamma och hämtade Lizzie, stannade på glögg och fika oxå..

Nice nice :P

Tråk..

kanske.. Men jag har inte uppdaterat på ett tag.
Har inte gjort så mycket, jobbade 24 timmar igen i onsdags, hade en vikarie som gick dubbelt med mig. Jättetrevlig!
Lizzie sov kvar på jobbet med mig och vi gick hem strax efter 08.00, kom hem och tog det lugnt. Gick förbi mammas jobb och hälsade på.
Fortsatte för att träffa en vän till mig som har skaffat en liten nakenfis, blandning mellan kinesisk nakenhund/chihuahua, så söööt lilla "pumba-rumpa" Tindra va!Nu ska jag få passa henne en dag och hoppas att Johannes faller för utseéndet eftersom jag vill ha en nakenfis som nästa vovve, självklart ska jag inte skaffa en ännu, Lizzie måste bli äldre och lydigare innan ;)

Sen sprang jag hem för att jag hade tvätt-tid, ville inte missa denna oxå. Har maskin hemma men såå jobbigt att tvätta lakan och sånt.

Simon och Malleh kom förbi en stund oxå.

Lugn kväll med skräckfilm och popcorn (som för övrigt råkade flyga över vardagsrummet).Fredagen va väl inte så speciell, jag va ute med Lizzie och Ludde i skogen, mötte upp Simon och Malleh som följde med hem, dom stannade inte så länge men jag och Johannes tog en promenad till ICA och shoppade chips och dricka. Simon o Malleh kom tillbaka och sen blev det film igen. Dom sov kvar, blev jätte sent. :PLördagen började sent, jag sov för första gången längre än Johannes. Ungdomarna sov ett tag till.
Fixade och städade upp hemma. Vaxade ögonbryn på mig, Simon, Malleh och Johannes :P
Haha!
Stack till farfar på adventsfika, massa folk där. Lizzie invigde nya buren vi köpt till bilen. Hon va ledsen ett tag men det blev inga spyor så det är ju jättebra! :) (hon är jätte åksjuk) Här är en bild på nya buren! :)

Nu sitter vi vid tv:n igen.. Bara ta det lugnt och kanske göra en kopp te :)

Ha det bäst alla!

Beordrad arbetstid

Hm, vaknade strax efter kl 8 av att chefen ringer -"Du måste jobba, vi hittar ingen annan!" Jaha men tack. Ett misstag från en kollega och jag ska rusa upp, duscha, ut med hunden och ta med henne till jobbet, jag som har lovat att ta Ludde idag kl 11.
Hann bara gå upp, kissa lillen och ta fram hennes mat innan chefen ringer igen -"gå och lägg dig igen, vi har löst det." Mhm.. Nu har jag kastat mig upp ur sängen, jättestressad på väg till jobbet. Men nehe. Så bra att det löste sig då. Men vem ska jag skylla magvärken på nu då?

Usch, inge kul att vakna så. Det värsta är ju att om jag säger nej på förfrågan om jag kan jobba när det behövs så kan chefen säga "men då beordrar jag dig." Jahopp.

Igår va jag iaf ute med Ludde och Lizzie lääänge i skogen, jättehärligt.
Blev jättetrött på eftermiddagen men satte på kaffe för att hålla mig uppe. Började smått med middagen oxå.
Det blev kyckling ihoprört med couscous och stekta grönsaker. Gjorde en stor tzatziki till oxå. Nam nam. :)
Sen hoppade vi in i bilen och åkte på den näst sista valpkursen. Man märkte att Lizzie blev trött på slutet, ingen kontakt alls. Men å andra sidan får jag räkna med att det är löp på gång oxå.